Egyéb outdoor lehetőségek

FÉSZEKRABLÁS

A résztvevők a csapat egyik tagját együttes erővel felhúzzák egy magas pontra, ahol egy különleges feladat fogja őt várni… A “fészekrablót” profi hegymászó biztosítja visszaesés ellen.

REKESZMÁSZÁS

Sörös rekeszekből minél magasabb tornyot kell építeni úgy, hogy a bátor vállalkozó a tetején áll. Természetesen a mászót, hegymászó felszereléssel biztosítjuk leesés ellen.

BIZALMI MÁSZÁS (LÉTRAFALON)

Egy gerendákból összeállított, állítható mobil mászófalon kell két résztvevőnek összekötve együtt úgy feljutni, hogy egy-egy hegymászó kötéllel biztosítjuk őket. Cél, hogy a résztvevők kb. 8 méteres magasságban megoldjanak egy feladatot. Ez egy kitűnő csapatépítő játék, ahol a csapatok időre teljesítik a feladatot, és csakis együttes munkával érhetnek el sikereket.

KÖTÉLHÍDÉPÍTÉS

A csapatoknak a rendelkezésre álló hegymászó eszközökből az általunk biztosított leírás alapján kötélhidat kell építeniük, és szintén hegymászó felszerelés segítségével át kell azon kelniük.
Az építésnél fontos a megfelelő összhang és a csoporton belüli feladat kiadás. A feladat megkoronázása, ha a csoport által épített hídon mindenki „épségben” átjut.

TÁJÉKOZÓDÁSI TÚRA

A résztevők a kiindulási ponttól indulva több csoportban teljesítenek egy előre megtervezett útvonalat.
A tájékozódáshoz felhasználhatnak térképet, iránytűt, adó-vevőt, illetve GPS-t.
A csapatok tájékozódás közben a másik csapat számára szükséges információkat találnak, melyeket adó-vevő segítségével, néha rejtjelezve kell átadniuk.
A csoportokkal jó helyismerettel rendelkező túravezető megy, így a csapatok nem „vesznek el”.

MOCSÁRJÁRÁS

Egy térdmagasságban, nagy erővel kifeszített kötélen kell a csapatnak átkelnie a mocsár fölött. Aki leesik, a mocsári gázoktól elgyengülve, hátrányos helyzetből próbálkozhat újra a csapat támogatásával. A feladat csak a legszorosabb és leghatékonyabb csapatmunkával teljesíthető.

TEAM-RADAR

Egy látható, kb. 100-200 méter távolságban lévő céltárgyat a csapatoknak úgy kell megtalálnia, hogy bekötött szemmel egymás kezét fogva haladnak. A játék végén a megfelelő kommunikáció segítségével kicserélhetik egymás között a tárgyakat, hogy mindenki a sajátját birtokolja.
Cél az irányítástechnika, a kommunikáció, a problémamegoldó képesség és a kombinációs készség fejlesztése.

ÉLŐ CSOCSÓ

Hagyományos csocsó játék élő „bábukkal”. A résztvevőket az előre elhelyezett rekeszekre ültetjük, és úgy kell eljuttatniuk a labdát a kapuba, hogy nem mozdulhatnak el a rekeszekről.
A játékot menetét lehet fokozni, ha több labdával zajlik a mérkőzés, illetve ha egyes csapattagok az alapvonalnál várják a kirúgott labdákat és azonnal újra játékba hozzák őket.

Üzleti tréningek

Üdvözlöm!

Szeretné hatékonyabbá tenni vállalkozását? Jó helyen jár! Az üzletitréningek.hu oldalon kizárólag olyan tréningekkel és képzésekkel találkozhat, amelyek elősegítik az Ön vállalkozásának sikerét.