Konfliktus kezelés, stressz kezelés

Konfliktusok

Valószínűleg mindannyian sokszor kerültünk már konfliktus helyzetbe munkahelyünkön és magánéletünkben egyaránt. Jelen tapasztalataink azt mutatják, hogy az emberek több, mint 99%-a semmiféle hasznos útmutatással nem rendelkezik ezekre az esetekre. De ami talán még ennél is problémásabb: sokaknál nem is jelentkezik tudatosan felismert igény az ilyen szituációk hatékony kezelésére. Mit is jelent ez ránk nézve? Természetesen azt, hogy ebben a témakörben olyan felkészültséget kell szereznünk, amely az egyoldalú szituációkra is megoldást nyújt, méghozzá anélkül, hogy szégyen érzetünk legyen, vagy bárki előtt meg kelljen alázkodnunk, vagy bárkit meg kelljen aláznunk, tehát senki ne veszítsen az önértékeléséből.  A “konfliktus kezelés” oktatásaink többféle technikát tartalmaznak, melyeket elméletben, majd speciális helyzetgyakorlatokon keresztül mutatunk be és tanítunk meg. Az itt megszerzett ismeretek később egyaránt alkalmazhatók a magánéletben és a munkahelyen, főnökként vagy beosztottként, kollégák vagy ügyfelek relációjában.

A stressz

A frusztráció, a stressz, az idegesség sajnos egyre általánosabb jelenségek napjainkban melyek nem csak a magánéletünkben, de munkavégzésünk alkalmával is gyakorta megnyilvánulnak.

Ismerve a jelen gazdasági  és társadalmi környezetet, vajon létezhet-e olyan módszer, mely segítségével az egyes személyek érzelmi állapotát és alaphangulatát – dacolva a körülményekkel – emelni tudjuk?

A jó hír az, hogy természetesen van ilyen módszer és az is természetes, hogy ezt boldogan osztjuk meg Önökkel. Megmutatjuk az elkerülés és az elfogadás különböző módszereit. Megtanítjuk munkatársainak az egyéni döntések szabadságából fakadó hatalom és erő használatát.

Üzleti tréningek

Üdvözlöm!

Szeretné hatékonyabbá tenni vállalkozását? Jó helyen jár! Az üzletitréningek.hu oldalon kizárólag olyan tréningekkel és képzésekkel találkozhat, amelyek elősegítik az Ön vállalkozásának sikerét.