Kötéltechnikai programok

Kislecsúszás:
A résztvevők egy görgővel ellátott heveder segítségével csúsznak le a 20 méter magas sziklafalról egy 70 méter hosszú kifeszített kötélen. A végén hegymászó kötél segítségével fékezzük le őket.

Ereszkedés kötélen:
Hegymászó kötélen, 20-25 méter magas sziklafalon ereszkednek le a résztvevők ereszkedőnyolcas segítségével.
Az ereszkedés során a csoport tagjai egymást biztosítják a vezetők felügyelete mellett. A teljes biztonság és a résztvevők biztonságérzete miatt, egy profi hegymászó is biztosítja a résztvevőket.

Lefutás sziklán:
Ez az ereszkedési forma a hadsereg által került kifejlesztése, a deszant egységek számára.
Egy sziklafalon arccal előre ereszkednek le a résztvevők, egy (nem gyári) beülő, és különböző hegymászó eszközök segítségével. A lefutás során a csoport tagjai egymást biztosítják a vezetők felügyelete mellett. A teljes biztonság, és a résztvevők biztonságérzete miatt, egy profi hegymászó is biztosítja a résztvevőket.

Trust climb (sziklán):
Egy könnyen mászható (nem függőleges) sziklafalon kell három embernek együtt feljutni úgy, hogy a két szélső embert felülről egy-egy hegymászó kötéllel biztosítjuk, a középső embert pedig a két szélsőhöz kötjük két kb. 1 méteres hegymászó kötéllel. A három résztvevő csak a teljes összhangot megteremtve tud könnyedén feljutni.
Cél a kommunikáció, az irányítástechnika, a problémamegoldó képesség, a kombinációs kézség fejlesztése; döntéskényszer.

Üzleti tréningek

Üdvözlöm!

Szeretné hatékonyabbá tenni vállalkozását? Jó helyen jár! Az üzletitréningek.hu oldalon kizárólag olyan tréningekkel és képzésekkel találkozhat, amelyek elősegítik az Ön vállalkozásának sikerét.