Lézerharc

STRATÉGIA, CSAPATMUNKA, LÉZERHARC, STRATÉGIAI LÉZERHARC

Cél? Egy olyan rendszer kialakítása, ami ötvözi a paintball különleges, valódi játékélményét a számítógépes játékok sokszínűségével, különleges feladataival. Megélni a való világban folyó játékot a képzelet hadszínterén, kalandfilmek és kalandjátékok feladatait a fizikai síkra helyezni.
Ki? Két csapat, akik képesek a megfelelő stratégiát kidolgozni, és azt pontosan követni a siker érdekében. Képesek a magas szintű csapatmunkára, a kiváló kommunikációra stressz helyzetben is.
Hogyan? Több éves tapasztalatunknak köszönhetően minden esetben biztosított a játékosaink számára, hogy a teljes kikapcsolódás mellett, kiemelkedő és egyedülálló élményben legyen részük, miközben a 21. századi technikát felvonultató felszereléseinkkel egy képzelt világba kalauzoljuk el őket. Rendelkezésünkre áll 100 db különlegesen kialakított igényes játékfegyver;illetve a megtervezett hadszíntér lelke, a szoftver már csak ráadás.
A számítógép egy különleges eszközzel kommunikál a fegyverekkel, ezáltal a játékosok tulajdonságait a legapróbb részletekbe menően állíthatjuk. Életet vesz el az ellenféltől; életet (medic) vagy lőszert (ammo dump) ad a csapattársnak. Kevesebb élete, lőszere legyen (VIP); vagy több (solider); lassabban tüzeljen, tovább tartson az utántöltés (sniper); vagy több lőszere, gyorsabb újratöltése (SMG) legyen; mennyi ideig tartson a bódultsági állapota a találat után stb.
Felszerelés: Minden csapat felszereléséhez tartozik GPS, adó-vevő és térkép. Ezeknek a segítségével kell a kapott bevetési parancsot teljesíteni. Nem csak a gyorsaság, ügyesség és a csapatmunka számít, de az eszközök minél pontosabb használatára is szükség van.
A játék elején minden fegyvert egy játékoshoz rendelünk, akinek beállítjuk a státuszát. Játék végén letöltjük az adatokat a fegyverről, ezáltal pontosan nyomon követjük ki kit és hányszor talált el, ki milyen feladatot teljesített. Így tudjuk később elemezni, pontozni a játékot.
Hol? A fegyverek infravörös sugarakat használnak, a környezetre semmilyen hatással nincsenek. Minden helyszín megfelelő helyszín (kivéve bank, repülőtér stb.): irodaépület, park, erdő, hotel, családi ház, volt katonai laktanya.

SZABADTÉRI LÉZERHARC

Bárki nagyon jót játszhat, hölgyek, urak, kicsik és nagyok, mozgékonyak és a kicsit lustábbak is.

Van itt lézerpuska, lézerirányzék, profi távcsővel. Nincs viszont védőfelszerelés, mert hogy nem is kell. A lézerharc a játékosokra és a környezetre is teljesen ártalmatlan, akár a belvárosban, akár az erdőkben szabadon űzhető. Profi cucc, a legújabb technikával. A játék végén pedig…? Mindenki nyomtatott névre szóló kiértékelést kap, amelyből név szerint kiderül ki-kit hányszor talált el.

A játék során 80 felszerelést tudunk biztosítani.
Minden esetben a bérelt felszerelések után kell fizetni!

LÉZERHARC – MOBILPÁLYA

A lézerharc nagy előnye, hogy bárhol lehet játszani. Így bármilyen céges vagy baráti rendezvény része lehet, helyszíntől függetlenül. Azonban amennyiben nincs a közelben megfelelő fedezékekkel rendelkező terület, semmi probléma! Felfújható fedezékeinkkel együtt települünk ki, így egy parkoló vagy sportpálya is remek helyszíne lehet a lézerharcnak.

LÉZERHARC BELTÉREN, A LASERCAVE PÁLYÁN

A Laser Cave nem más, mint egy speciálisan és kifejezetten a lézerharc kedvelőinek kialakított 1400 négyzetméteres játéktér. A pálya Budafok egyik pincerendszerében található közel a Campona bevásárló központhoz. Sokak számára talán nem ismert, de Budafok nagy részét ilyen- és ehhez hasonló pincerendszerek alkotják. Ezek elsődleges funkciója a lakosság megóvása egy esetleges háború kitörése esetén, de jelenleg a legtöbb pincészetben gombatermesztés folyik. Az általunk kialakított Laser Tag pálya, három teremből áll, melyeket több helyen átjáró szel át. Az első pincében található egy várakozó helyiség, ahol székek, asztalok, valamint biliárd és léghoki várja a játszani vágyó vendégeket. A kialakított fénytechnikának köszönhetően, lehetőség van több fajta megvilágításra és fényeffektusra. A pincék állandó hőfoka 11-13 C◦, így a Laser Cave egész évben nyitva áll a játszani vágyók előtt. Az általunk kialakított pályán egyszerre akár 40 fő is részt vehet.

Üzleti tréningek

Üdvözlöm!

Szeretné hatékonyabbá tenni vállalkozását? Jó helyen jár! Az üzletitréningek.hu oldalon kizárólag olyan tréningekkel és képzésekkel találkozhat, amelyek elősegítik az Ön vállalkozásának sikerét.