Sport

ÍJÁSZAT

Íjászat, különböző erősségűre állított csigás és ősmagyar íjakkal, megfelelően kialakított célokra, külön lőállásokban, szakképzett íjászok segítségével.

PÁRBAJTŐR

A vívás hosszú évekig csakis azok számára volt elérhető, akik kisgyermekként, élsportolói ambíciókkal kezdtek neki. Ebbe a rendkívül zárt világba léphetnek most be a résztvevők, ahol az alapok elsajátítása után, egymás ellen is kipróbálhatják magukat.
Szabályos párbajtőr-vívás a hivatalos versenyeken is használatos minden szükséges eszközzel szakképzett edzők vezetésével.

PAINTBALL CÉLBALÖVÉS

Azok számára fejlesztettük ki, akik a paintballt szívesen kipróbálnák, de nem „háborús” körülmények között. Egyszerű célbalövés fémdobozokra paintball lőszerrel.

QUAD

250 cm3-es félautomata quadokat (ATV) bocsátunk az érdeklődők rendelkezésére, amikkel végiggördülhetnek az ügyességi pályánkon.
Az országban szinte bárhol ki tudunk építeni bójákkal határolt quad ügyességi pályát, amit libikókával tarkíthatjuk.
A quadok minősége biztosítja a maximális biztonságot és a lehető legjobb szórakozást.
A biztonság érdekében a résztvevőknek bukósisakot biztosítunk.
A quadokat a biztonsági előírások alapján csak 16. életévüket betöltöttek használhatják.

MOTOROS SIKLÓERNYŐ

Tandemrepülés motoros siklóernyővel. A program folyamán a résztvevőket egy profi siklóernyős vezeti be a repülés rejtelmeibe.
A motoros siklóernyő önmagában is az újdonság erejével hat. Az általa elérhető élmény leírhatatlan. A trike biztonságos és kényelmes repülést biztosít. Az utas dolga csupán az élmény átélése és feldolgozása.

Szükséges feltételek:
A repülést kizáró időjárási tényező az erős szél és csapadék, mely mértékének függvényében a légijármű pilótája dönti el a repülési alkalmasságot. Amennyiben a repülés az időjárás miatt nem megvalósítható, akkor a repülési óradíj nem kerül kiszámlázásra, csupán a járulékos költségek.
A repülésre legalkalmasabb időpont a kora délelőtt és a késő délután, de természetesen ha az időjárás engedi, más időpont is alkalmas lehet.

KENUZÁS

Vízreszállás Szentendrén, Visegrádon, vagy a Római-parton történik, a kikötés igény szerint. A megrendelő kérésére háziversenyt bonyolítunk, melyet teljes körűen regisztrálunk, és eredményt hirdetünk. A résztvevőket minden esetben szakember kíséri, létszámuk a résztvevők létszámától függ.
A tapasztalat azt mutatja, hogy a teljesen kezdők félnek a beborulástól, ezért szükség esetén a hajókat katamaránszerűen összekötjük, így lehetetlen velük beborulni. A résztvevőknek természetesen biztosítjuk a szükséges mennyiségű mentőmellényt is. A kenukat minden esetben a vízreszállás helyszínére szállítjuk, illetve elszállítjuk a kikötés helyéről.

KERÉKPÁROS TÚRA

Az ország bármely részén, városnéző vagy erdei, vezetett vagy tájékozódási, vagy bármilyen más kerékpártúrák megszervezésében is ajánljuk magunkat. A túra megtervezésén, levezetésén kívül, kerékpárokat is tudunk biztosítani. A csoportokat minden esetben túravezetők kísérik.

Üzleti tréningek

Üdvözlöm!

Szeretné hatékonyabbá tenni vállalkozását? Jó helyen jár! Az üzletitréningek.hu oldalon kizárólag olyan tréningekkel és képzésekkel találkozhat, amelyek elősegítik az Ön vállalkozásának sikerét.